Copyright © 2011 - Servicebureau West B.V. - Alle rechten voorbehouden                             Disclaimer

Administraties & Assurantiën Servicebureau West

“Mijn eerste huis,

      waar ben ik voor     verzekerd....”

Assurantiën

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons kantoor terecht voor een objectief en onafhankelijk verzekeringsadvies. Ons kantoor is gespecialiseerd in de advisering en het afsluiten van hypotheken, financieringen, verzekeringen en pensioenen.


Na het afsluiten van een verzekering stopt onze advisering niet. Wij houden gedurende de looptijd regelmatig contact met u of uw bedrijf omtrent uw verzekeringspakket, daarnaast zijn wij u uiteraard van dienst bij de afhandeling van eventuele wijzigen en schades.


Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers om uw bestaande verzekeringspakket door te nemen en na te gaan of er voldoende dekking is en of een eventuele uitbreiding gewenst is.


Is uw verzekeringspakket al bij een ander assurantiekantoor ondergebracht, dan zijn wij u altijd graag van dienst om vrijblijvend een offerte uit te brengen.


Log hier in op uw digitale polismap

Schadeformulieren

 Algemeen schadeformulier

 Europees aanrijdingsformulier (auto)Overigen

 Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag

 Dienstverleningsdocument Risico’s afdekken

 Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen


Via deze optie kunt u online uw polisgegegevens raadplegen, polisoverzicht printen, status van een eventuele schade bekijken en nog veel meer.