Administraties

Al meer dan 50 jaar bieden wij ondernemers een complete dienstverlening op het gebied van de financiële administratie, salarisadministratie en fiscale aangiften.

Basis

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een goede administratie op te zetten, bij te houden en te bewaren. Tevens is het een belangrijke informatiebron voor bijvoorbeeld reserveringen, toekomstige investeringen en voor het behoud van overzicht. Met een goede administratie wordt vastgelegd wat er in uw onderneming gebeurt. Het vormt de basis voor uw aangiften.

Salarisadministratie

Naast de financiële administratie verzorgt ons kantoor voor haar cliënten ook de Salarisadministratie. Om aan uw werknemers en de belastingdienst de juiste gegevens voor de loonheffing te verstrekken is een goede loonadministratie van groot belang. Wij dienen periodiek de aangiften loonbelasting in, verstrekken salarisstroken en stellen arbeidsovereenkomsten op.

Fiscale aangiften

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning bij uw fiscale aangifte? Bij Servicebureau West staan we voor u klaar om het proces van aangifte doen eenvoudig en stressvrij te maken. Ons ervaren team van fiscale experts zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u kunt profiteren van alle mogelijke belastingvoordelen.

Financiële Administratie

Periodiek verwerken van de financiële administratie, samenstellen van jaarstukken, tussentijdse rapportages. 

Zowel fysiek als digitaal.

Salarisadministratie

Periodiek verwerken van de salarismutaties, opstellen arbeidsovereenkomsten, salarisspecificaties, periodieke loonaangiften, aangiften pensioenfondsen en verstrekken jaaropgaven.

Fiscaal

Het doen en indienen van aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting, schenk- en erfbelasting, fiscaal advies en begeleiding.

50 jaar sinds 1974

Balie West2 ai

Nieuwsbrief

Ontvangt u graag onze nieuwsbrief ? 

 Servicebureau West BV 2024