Assurantiën

Bent u op zoek naar de juiste verzekeringen voor uw persoonlijke of zakelijke situatie? Bij Servicebureau West Administraties & Assurantiën BV helpen we u graag om de beste verzekeringen te vinden die perfect aansluiten op uw behoeften en wensen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de verzekeringsbranche zorgen we ervoor dat u altijd goed verzekerd bent tegen de beste voorwaarden.


Onafhankelijk advies

Als onafhankelijk assurantiekantoor zijn wij niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij. Hierdoor kunnen wij u objectief en eerlijk adviseren over de verschillende verzekeringsmogelijkheden.

Persoonlijke service

Bij Servicebureau West Administraties & Assurantiën BV  staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij nemen de tijd om uw situatie te analyseren en bieden advies op maat dat is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Scala aan verzekeringen

Wij bieden een breed scala aan verzekeringen voor zowel particulieren als ondernemers. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe autoverzekering, een reisverzekering voor uw vakantie of een opstalverzekering voor uw woning, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste dekking tegen een scherpe premie. Voor ondernemers bieden wij een uitgebreid pakket aan zakelijke verzekeringen, zoals bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, inventaris- en goederenverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het afsluiten van een verzekering? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze op het gebied van verzekeringen.

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid financiële ondernemingen De AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandse Bank) hebben het toezicht op het beloningsbeleid voor financiële ondernemingen. Voor de AFM krijgt dit zijn weerslag in het besluit beheerst beloningsbeleid dat op 1 januari 2011 in werking is getreden. De AFM ziet er vanaf genoemde datum op toe dat financiële ondernemingen een beheerst beloningsbeleid voeren. Van een beheerst beloningsbeleid gaan geen prikkels uit die kunnen leiden tot het nemen van onverantwoorde risico's en onzorgvuldige behandeling van klanten.

50 jaar sinds 1974

Balie West2 ai

Nieuwsbrief

Ontvangt u graag onze nieuwsbrief ? 

 Servicebureau West BV 2024