Assurantiën

Particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons kantoor terecht voor een objectief en onafhankelijk verzekeringsadvies.  Na het afsluiten van een verzekering stopt onze advisering niet. Wij houden gedurende de looptijd regelmatig contact met u of uw bedrijf omtrent uw verzekeringspakket, daarnaast zijn wij u uiteraard van dienst bij de afhandeling van eventuele wijzigen en schades.

Vrijblijvende afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers om uw bestaande verzekeringspakket door te nemen en na te gaan of er voldoende dekking is en of een eventuele uitbreiding gewenst is.Is uw verzekeringspakket al bij een ander assurantiekantoor ondergebracht, dan zijn wij u altijd graag van dienst om vrijblijvend een offerte uit te brengen.

Beloningsbeleid

Beloningsbeleid financiële ondernemingen De AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandse Bank) hebben het toezicht op het beloningsbeleid voor financiële ondernemingen. Voor de AFM krijgt dit zijn weerslag in het besluit beheerst beloningsbeleid dat op 1 januari 2011 in werking is getreden. De AFM ziet er vanaf genoemde datum op toe dat financiële ondernemingen een beheerst beloningsbeleid voeren. Van een beheerst beloningsbeleid gaan geen prikkels uit die kunnen leiden tot het nemen van onverantwoorde risico's en onzorgvuldige behandeling van klanten.

Klik hier voor ons beloningsbeleid

Contact

Hoflaan 47
3134 AC Vlaardingen
E: info@sbwest.nl
T: 010- 460 08 22 


SBW Assurantiën BV KvK 24273802

 AFM 12012703 KIFID 300.008644


SBW Administraties BV KvK 24273803 

Leveringsvoorwaarden


Openingstijden : 
Maandag t/m vrijdag 08.30-17.00

Privacy statement